Νέα

 

 

 

Οκτώβριος  2014 

 

Το νέο βιβλίο του Αλέξανδρου Ντερπούλη, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.

 

❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈

 

Αύγουστος  2014 

Το εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής  λειτουργεί πλέον σε νέα διεύθυνση  στο κέντρο της Αθήνας, Ευμολπιδών 41, (Θέατρο 104), Γκάζι,11854, στάση μετρο Κεραμεικός. Τηλ: 2103640880 και 6976551442

❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈

Ιούνιος 2014
Το εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής θα λειτουργεί σε νέα διεύθυνση από τον Σεπτέμβριο του 2014. Η νέαδρα του θα ανακοινωθεί τον Αύγουστο του 2014. Μέχρι τότε Καλό Καλοκαίρι  με πολλή ξεκούραση

❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈

Μαϊος 2014
«Η πόλη φοβάται» και οι μαθητές του «Εργαστηρίου Δημιουργικής Γραφής!» ξορκίζουν το Φόβο με τα διηγήματά τους, στη συλλογική τους προσπάθεια από τον εκδοτικό οίκο iWrite. Η παρουσίαση θα γίνει στον πολυχώρο «Διέλευσις» (Λέσβου 15 & Πόρου, Κυψέλη) την Κυριακή 11 Μαΐου στις 7:30 μ.μ. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά.

❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈

24 Οκτωβρίου 2013

 ΕΚΔΟΣΗ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ!»  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ  iWrite

Για περισσότερες πληροφορίες όσοι έχουν μαθητεύσει στο εργαστήρι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2103640880 και 6976179319 ή με την ηλεκτρονική διεύθυνση info@nterpoulis.gr

❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈

21 Οκτωβρίου 2013

Το «Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής!» προσφέρει κύκλους σεμιναρίων
που αφορούν στο μυθιστόρημα-διήγημα, κινηματογραφικό-τηλεοπτικό σενάριο καθώς και στο θεατρικό λόγο. Δημιουργούνται τμήματα 4-5 ατόμων αλλά υπάρχει και η δυνατότηταιδιαιτέρων μαθημάτων ή on line συναντήσεων, πρωινές ή απογευματινές ώρες ,καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site www.nterpoulis.gr ή επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 2103640880 και 6976179319 καθώς και με την ηλεκτρονική διεύθυνση info@nterpoulis.gr.
❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈
12 Οκτωβρίου 2013

Η πετυχημένη πορεία αρκετών από αυτούς που παρακολούθησαν
το «Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής!» συνεχίζεται. Μετά τη ΑΓΝΗ ΜΕΤΑΞΑ και τη συμμετοχή της στη συλλογή διηγημάτων με τον τίτλο «Δέκα Ιστορίες κι ένα γράμμα» από τις εκδόσεις Μελάνι και τις «Γραφές στην κλιμακτήριο» από τις εκδόσεις  Περίπλους, την  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΔΗΜΟΥ και τα βιβλία της » Μάγισσα κατά λάθος», «Εφτά ζωές», »Αλμα (ψυχή)» και το θεατρικό της έργο «Εμμονή» από τις εκδόσεις Ατλάντια Γνώση, όπως και της ΓΩΓΟΥΣ ΦΩΤΟΥ και της ΒΑΣΙΑΣ ΚΑΡΥΤΙΝΟΥ  με το τηλεοπτικό τους σενάριο »Πάρης και Ελένη»(2008-09) αλλά και τη μικρού μήκους ταινία με τον τίτλο «Να ένας σοφός» ,τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΛΕΜΠΕΣΗ και τα θεατρικά του έργα «Οι βαλίτσες στο χέρι» και » Οι φωνές απ έξω» , καθώς και οι διακρίσεις σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς που κέρδισαν η ΕΥΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ και ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ, έρχεται να προστεθεί η ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΗΝΟΥμε την έκδοση του πρώτου μυθιστορήματός της με τον τίτλο «Όταν στέρεψε η αντοχή» από τις εκδόσεις Μίνωας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία και πετυχημένη συνέχεια σε όλους!

 

❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Αν επιθυμείτε μια πρώτη γνωριμία με 3 είδη Δημιουργικής Γραφής ( σενάριο, διήγημα και στιχουργική), στα πλαίσια του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Δημιουργικής Γραφής, διοργανώνονται προσυνεδριακές δράσεις από το Πανεπιστημίο Δυτικής Μακεδονίας σεσυνεργασία με το θέατρο 104, όπου και θα γίνουν οι δράσεις. 
Σενάριο: Αλέξανδρος Ντερπούλης -Βασίλης Ρίσβας
Διήγημα : Γιώργος Παναγιωτίδης – Αντιόπη Αθανασιάδου
Στιχουργική : Αλκίνοος Ιωαννίδης-Νίκος Πολύζος – Χρίστος Παπαδόπουλος
Σας περιμένουμε. 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

1ο Διεθνές Συνέδριο Δημιουργικής Γραφής,στο Κολλέγιο Αθηνών,

από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Για το πρόγραμμα ,

δηλώσεις συμετοχής και λοιπές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε

το site του Πανεπιστημίου  http://cwconference.web.uowm.gr/

( Η δική μου εισήγηση την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, 11:30 π.μ.)

❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Το «Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής!», με την πείρα των 7 προηγούμενων πετυχημένων χρόνων λειτουργίας του , συνεπές στο ετήσιο ραντεβού του, ξεκινάει κι αυτή τη χρονιά κύκλους σεμιναρίων που αφορούν στο μυθιστόρημα-διήγημα, κινηματογραφικό-τηλεοπτικό σενάριο και θεατρικό κείμενο.
Όπως πάντα προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησης σε τμήματα (2-6 άτομα), σε ιδιωτικές ή on line (μέσω skype) συναντήσεις, πρωινές ή απογευματινές ώρες.
Από τις 9 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιούνται προσωπικά ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους μετά από τηλεφωνική συνεννόηση.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα 2103640880 και 6976179319 καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nterpoulis.gr
Καλή νέα χρονιά!

❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈❈

 Δευτέρα 8 Ιουνίου 2012

Το «Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής!»  θα λειτουργήσει νέα δροσερά τμήματα καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού (ομαδικά ή ατομικά), πρωί ή απόγευμα, καθώς και on line συναντήσεις για τον κύκλο εκμάθησης των βασικών αρχών της Δημιουργικής Γραφής (μυθιστόρημα-διήγημα , θεατρικός λόγος, σενάριο).

 

Comments are closed.